23 oct. 2008

wow...nooot

si mainile incordate deasupra tastaturii stau si admira literele virtuale inca nenascute...

intamplarea face sa dau zilnic de oameni, uite ca sa vezi, (bine, a nu se intelege acum ca am o viata sociala extraordinar de vivace;) ) oameni care zilnic dau de mine si care ma forteaza oarecum sa ii privesc. Ati zice : cum asa? Adica?

Pai, exagerarile de orice tip, fie vestimentar, fie in ceea ce priveste limbajul utilizat, muzica ce se aude mult peste volumul admis atat ptr sanatatea urechilor celui care asculta dar si pentru sanatatea mentala a celor de langa respectivul/a sunt motive pentru care inevitabil (asta daca esti un om obisnuit care utilizeaza fie mijloacele de transport in comun, fie interactionezi cu oamenii aceastia data fiind marimea/imensitatea orasului in care iti desfasori activitatile zilnice, evident eu vorbesc de Bucuresti) fie intorci capul, fie strambi din nas, fie ai o oarecare reactie nu neaparata normala/potrivita pentru o anumita situatie in care te afli.

Astazi nu m-am putut abtine a nu observa la un Spring Time in Victoriei, la o masa oarecare, 6 tineri cu aceeasi ocupatie(imi pare rau, dar nu am poza doveditoare) si anume rosul paiului; aceeasi pozitie, atat a corpurilor cat si a paielor aflate in cavitatea bucala usor schimonosita de actiunile la care era supusa – a roade deci un plastic,probabil reprezinta o nevoie metafizica a intelectului suprasolicitat al tinerilor respectivi care se aflau de altfel in asteptarea mancarii. Te-ai fi gandit(doar eu am revelatii din astea ciudate) ca totusi in momentul in care te apuci sa mananci(da, le venisera comanda) lasi paiul naibii si mananci asa cum te-a invatat mama acasa..nheee, adica sa mananc normal? Adica ce eu sunt normal? NU ma, nu esti normal, fii fericit ca esti diferit printr-o chestie atat de minora/atat de insignifianta ptr societate si asa mai departe ..nu produci nimic, de fapt poate totusi ar fi o oarecare scarba pe care o produci, nu ma intelege gresit, nu ca om, ci ca si actiune pe care tu , om rational, o intreprinzi..si anume..dupa ce mesteci ca un rumegator ca mi-era oarecum sa zic bou/vaca (dupa preferinta) un cheesburger sau mai stiu eu ce cu paiul ala in gura ..il bagi , scuze, il introduci in sucul tau . Da, stiu ca pana la urma sucul si mancarea se vor contopi intr-un mic bol alimentar ..dar asta se intampla in stomac nu in paharul cu suc! Multumesc celui de Sus ca a dat minte oamenilor si au inventat creaturile astea mici pahare de unica folosinta!!!!!

Am trecut peste aceasta imagine , usor futurista, ptr ca inca nu imi vine sa cred ce am vazut si mi se pare de domeniul viitorului ...lipsa de timp majora+nevoi fizice ce trebuiesc urgent rezolvate rezulta un proces complex al masticarii si ingurgitarii mancarii lipsit de maniere, bun gust si restu’...

Fara concluzii, concluzii se tot trag dar nu se pun in aplicare si atunci ce rost sa trag si eu o linie, sa pun o concluzie si sa nu fac nimic...deci ..nici o concluzie;)

Noapte buna pentru voi...imaginea mea e putin mai ...e o imagine;)

Niciun comentariu: