11 oct. 2008

eh

Se pare ca nici anul asta universitar nu incepe cu dreptul cum ar trebui si cum mi-ar place, de fapt nu neaparat anul nu a inceput bine ci fazele cu cazarea in Bucuresti. E drept ca nici eu nu am luat-o din timp adica undeva de prin august (ceea ce ar fi insemnat sa platesc 2 luni in avans, in care bineinteles ca nu as fi stat in Bucuresti) sa caut, sa gasesc, sa plateasca ai mei;)) si eu in octombrie sa vin sa ma cazez. Nuu, adica ar fi fost culmea sa imi iasa si mie treaba. Asa ca am inceput sa caut la sfarsitul lui septembrie cand piata imobiliarelor a luat-o razna, bani ioc si uite asa m-am pomenit ca nu gasesc o camera decenta, intr-o zona acceptabila, cu ceva mijloace de transport rentabile(ma refer desigur la metrou) sub 200 de euroi.
Nu ma intelege gresit, oferte erau si din astea mai ok, dar majoritatea contineau ceva cu "menaj usor":)) adica cum sa te apuci sa suni la asa ceva, sau mai erau si fazele cu "ptr tanara/studenta singura" o_0. Si cea mai tare faza a fost cu un anunt care suna cam asa "Primesc in gazda o doamna sau o studenta draguta (nu ai vrea si supla?adica, ma intelegi nuh?- replica mea intr-o eventuala conversatie), gospodina (adica si sa stea la cratita, nu-i asa?o_O) si fara principii". Adicatelea cum "fara principii"?! ca si cum ai vb de un apartament: mobilat sau nemobilat, cu frigider sau fara??
WHAAAATTT?
Are you mad people? Da , okay, poti sa ceri ce vrei ca la urma urmei tu platesti din banii tai anuntul, dar unde e simtul ala al decentei sau macar ai bunul simt si da si tu la matrimoniale, crede-ma, nu ai fi singurul o_O. Aaa, si la sfarsit mai adauga si "contra menaj usor". Mai precis ce inseamna menaj usor ptr dumneata? adica dau cu mopu' si sterg prafu' sau de altfel de menaj vorbesti tu? Sau poate chiar ai intentii cat se poate de serioase, fara nici un fel de conotatii?! Dar stai, dupa ce ca vb de atribute gen "gospodina" si "fara principii" , cam cum crezi tu ca un om serios se poate gandi ca anuntul tau este intr-adevat lipsit de conotatii sexuale? Si totusi, cum adica "fara principii"(i didn't get ito_O), ce fel de principii? morale/matematice?! fara principiul tertului exclus? de fapt daca e fara asta, nici menajul nu cred ca se mai poate realiza in conditii optime :)) Scriu fara alineat de ceva vreme, ca pana la urma e totusi aceeasi idee marcata de un dezgust total fata de acest fel de oameni.

Si inca stau si ma intreb, in fel de lume traim????


p.s. mi-am gasit pana la urma, stau la o baba, care in fiecare seara, se uita la OTV cu sonorul la maxim, in timp ce sforaie competent pe ritmul vocii lui Diaconescu in direct si in reluare, si vorbeste non-stop despre nepoatele ei judecatoarele si familia ei extraordinar de buna/proasta in varianta mea, dar cine sunt eu ca sa contest experienta/valoarea lor?


p.p.s si totusi cred ca e mare "nebuneala" in Bucurestiul asta!

Niciun comentariu: