23 mai 2008

atunci si acum

Atunci...
 1. incă traiam cu speranta ca totul e roz, sau macar o buna parte din ceea ce exista (si nu ar trebui)
 2. aveam de dat bacu si admiterea la 3 facultati
 3. trebuia sa ma incred in propriile forte
 4. ar fi trebuit sa o las balta cu ideea "facultate in Bucuresti"
 5. ma obligam sa mananc mesele cu ai mei(nu ma intelege gresit, imi placeau) ptr ca cine stie cand mai apuc si eu sa vin pe acasa
 6. ieseam in orasul meu micut si ii gaseam noi si noi defecte
 7. comentam pe strada
 8. inca apucam sa vizionez filme pe alluc
 9. citeam carti de placere pe langa cele care chiar imi trebuiau
 10. ma uitam cu jind la cei ce plecau la facultate cu bagaje, genti si alte carambaslacuri din aceeasi categorie
 11. traim inca ploaia
 12. mi-era ciuda ca alesesem Bucurestiul sa imi fie casa
 13. mi-era ciuda ca ma complicam atat cu examenele de admitere ...existau si facultati la care se intra pe baza de dosar, dar alea erau la Iasi, ..nu nu nu ..eu VREAU Bucuresti.....(note to self : nah Bucuresti)
 14. eram singura
 15. apucam sa mai scriu poezii/proza


Acum...
 1. nu mai cred in roz, negrul e noul roz
 2. vine a2a sesiune= 7 examene, jdemii de proiecte, referate si alte alea (cand naiba a trecut prima sesiune??? - fara raspuns , fu' intrebare retorica, te-ai prins)
 3. ma incred in fortele proprii ca altfel te calca astia de nu te vezi ..fie la propriu(metroul daca nu ar fi util, ar fi imbecil, sau mai bine zis plin de imbecili/e dar sa nu generalizam) sau la figurat (ce au ma bucurestenii si nu numai ei, de nu ii suporta pe moldoveni??)
 4. is in Bucuresti, sâc! acus se fac 8 luni nah
 5. nu mai mananc cu ai mei, mananc singura intr-o bucatarie cu un scaun si un aragaz care scapa gaz...mancarea mi-e de obicei rece (mi-e prea lene sa o incalzesc), e de acasa (mai imi fac si eu, cand am timp). in 8 luni am fost de 4 ori acasa :-?
 6. cand ajung in orasul meu micut il ador...nu ii mai gasesc defecte majore ca pana si in bucuresti se repara strazi si bulevarde de atata amar de vreme si tot nu se mai termina! ador linistea!
 7. nu mai am timp sa comentez pe strada, totul se petrece mult prea repede, iar replicile imi sunt acum mai acide! acum sunt indiferenta la multe chestii, uneori mai imi fabric comentariile si le pastrez ptr mine, zambesc sec in coltul gurii si ochii de obicei imi pica pe geamul metroului (sunt singurele momente in care mai apuc sa comentez in gand)
 8. filme? ce-s alea?
 9. aha, deci exista si carti pe care le citesti de placere..hmmm..curajos lucru, primejdios...am o lista cu 50 de carti de aventuri din astea ptr dupa sesiune,...daca mai apuc:D
 10. ma uit cu jind la autocarele care se duc acasa..si in care eu nu sunt..le mai vad pe la obor sau la piata operei acu nu mai duc dorul plecarii cu bagaje-- 3 lulele 3 surcele in rucsac, o carte, si o sticla de apa ..si gata sunt de drum..de as avea bani /timp/vointa/sadism sa obosesc 7-8 ore pe drum ca apoi la nici 2 zile sa sar din nou in schema...batraneteaaa
 11. ploaia acum o aud doar cand bate in geamurile amfiteatrului unde se tine cursul..sau o simt efemer pe piele atunci cand fac trecerea dintre cladire si statia de metrou...acasa nu o vad, nu am timp de ea, m-am despartit de ploaie intr-un mod cat se poate de ciudat si sec...efectiv nu ne mai vorbim
 12. da, am dar examenele, le-am luat pe toate, si is in Bucuresti si is inca in viata!
 13. ei si? de fapt acu nu imi mai e ciuda, ca a trecut greul ala de atunci , acum e altfel de greu:) ma plang ca o baba!
 14. tot singura am ramas(note to self : unele lucruri nu se schimba frate!)
 15. mai scriu in blogu asta, care a pornit la sfatul unui prieten..

concluzii? nici o concluzie, trageti voi concluzii daca vreti! concluziile imi dau senzatia de finish prematur..si nu le vreau!!!

Niciun comentariu: